От известно време се шуми за раздялата на Григор Димитров

...
От известно време се шуми за раздялата на Григор Димитров
Коментари Харесай

Тя прави Григор Димитров щастлив

От известно време се шуми за раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер, като новината не беше публично доказана и от двамата.

В последна сметка към този момент всичко е ясно.
 Михаела Филева @@@
Друга жена кара най-хубавия български тенисист да сияе от благополучие. Това е певицата Михаела Филева, научи Sportal.bg .
 Михаела Филева @@@
Вижте тази обява в Instagram.
#divamagazine @divamagazine.bg #photo @dilianmarkov #style @iv_dimitrina #mua @elizapopovamakeup #hair @fin4ihairstyle #nails @sandra.skorteykova for @cucciobulgaria

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на Фев 10, 2019 в 11:04 PST
Дългокраката красавица и Гришо се срещат от към два месеца, а няколко детайлности от фотосите им в обществените мрежи ги издадоха.
 Михаела Филева @@@
Въпреки, че тенисиста беше спряган с колежката си Ализе Лим, това се оказа цялостна илюзия. Вижте тази обява в Instagram.
M O O D #selfie #mood #wavyhair #brunette #huaweimate20pro

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на Яну 22, 2019 в 1:11 PST

Преди да окупира сърцето на Димитров, Михаела изживя любовен романс с рап артиста Павел от дуета Pavell & Venci Venc.
 Михаела Филева @@@
Двойката се разделя и събира на няколко пъти, само че в последна сметка на съумя да запази връзката си. Вижте тази обява в Instagram.
Femme fatale. #photo @kurteva.n #femmetafale #tsyalanosht #mihaelafileva #backstage #shot #noretouch #eyecontact #watchout

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на Дек 29, 2018 в 5:34 PST

Гришо пък се радваше на любовта си с певицата Никол Шерцингер. Той изкара повече от три години с 40-годишната секси брюнетка. След раздялата им в интернет пространството се появиха клипчета от леглото на някогашната вокалистка на " Pussycat Dolls " със остарялото й гадже - водачът от Формула 1 Люис Хамилтън. Според формалната информация хакери са разпостранили видеото, само че съществува и версия, съгласно която самата Никол е пуснала клипчетата, с цел да накара Григор да ревнува.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР