От известно време се говори все по-често за обтегнатите отношения

...
От известно време се говори все по-често за обтегнатите отношения
Коментари Харесай

Меган Маркъл си показа рогата! Вижте какво направи на...

От известно време се приказва все по-често за обтегнатите връзки сред принц Уилям и принц Хари. Оказва се, че Хари обвинил своя брат в това, че се пробва да скапе връзките му с неговата брачна половинка Меган.

Изданието не оповестява елементи какво тъкмо е направил Уилям, с цел да реагира по този начин остро брат му, само че очевидно е задоволително, та Хари и Маркъл да се реалокират във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор.

Приближени до кралското семейство считат, че Хари възприема прекомерно персонално всичко, което се отнася до Меган, написа тялото.бг. Той не търпи безусловно никаква рецензия във връзка с брачната половинка му и е толкоз сензитивен, че постоянно вижда рецензии и негативи и там, където ги няма, твърди източник.

Мнозина смятат, че Хари пази жена си, тъй като усеща своя виновност пред починалата си майка – принцеса Даяна. Той не съумял да я отбрани по-рано, когато е имало напън от обществото върху нея, тъй като е бил прекомерно дребен.

Отношенията сред Хари и Уилям се изостриха в последния месец.

Заговори се, че въпреки всичко херцозите и техните съпруги ще са дружно на Коледа при кралица Елизабет, само че по-късно стана ясно, че принц Уилям и брачната половинка му ще бъдат при родителите на Кейт в Бъксбъри.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР