От известно време по медиите и социалните мрежи се върти

...
От известно време по медиите и социалните мрежи се върти
Коментари Харесай

Цените в заведенията във Варна и в Златни пясъци вече са еднакви

От известно време по медиите и обществените мрежи се върти снимков материал, който демонстрира, че плажовето по българското черноморие са празни. Собствениците на хотели и заведения край Варна, обаче, не се оплакват от клиенти. Пред тях стои един различен проблем- по този начин наречените  " ол инклузив " пакети. Заради тях, цените в заведенията по родното черноморие са паднали , настояват осведомени. Проверка е открила, че едно 4-членно семейство може да вечеря в крайбрежно заведение и във Варна, и в курорта " Златни пясъци " за една и съща сума.

По думите на Гергана Найденова, шеф на заведение за хранене в курорта, плажуващите могат да си поръчат огромна бира с цаца против сумата от 10 лв. . Така едно 4-членно семейство може да вечеря за към петдесет лв.. В курорта " Златни пясъци ", където цените бяха двойни и тройни по отношение на морската ни столица, в този момент туристите могат да си поръчат марков алкохол за шест лв. за 50 грама, кафето- за три, а минералната вода ще им коства два лв.. 

" Ако пристигна една компания от четирима индивида и си поръчат алкохол с безалкохолно ще платят не повече от 30-40 лв.. ", споделя Пламен Пейчев, който също е шеф на заведение за хранене. В заведенията за хранене на свободна консумация порция пържени картофи е 5 лв., салатата - към седем, демонстрира инспекция. Според шефовете, повода за това е, че туристите си носят на плажа храна и безалкохолни от " ол инклузива " на хотела, в който са отседнали. 

" От " ол инклузива " няма по какъв начин да чакам да дойдат кой знае какъв брой хора да си изхарчат парите тук. Така че и това ни сваля цените ", твърди Пейчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР