От известно време насам една от най-коментираните кралски двойки в

...
От известно време насам една от най-коментираните кралски двойки в
Коментари Харесай

Незаконната внучка на Грейс Кели - прочутата принцеса на Монако

От известно време насам една от най-коментираните кралски двойки в медиите е тази межу принц Хари и Меган Маркъл. Като някогашна актриса, омъжена за принц, Меган Маръл доста ни припомня обаче на друга обичана принцеса през годините и това е Грейс Кели.

Грейс Кели е американска актриса, модел и принцеса на Монако, известна с филмовите си функции и театрални изяви през 50-те.

Въпреки триумфите си, тя се отдръпва от киното на 26-годишна възраст, с цел да се омъжи за принц Рение от Монако. Двамата имат три деца, само че Грейс умира трагично през 1982 г, до момента в който кара автомобила си.

View this post on Instagram
A post shared by In Love With Retro (@in_love_with_retro) on May 25, 2020 at 11:17am PDT

Благодарение на Hola, се натъкнахме внучката на именитата Грейс Кели, дъщерята на принцеса Стефани - Камила Готлиб, която към този момент е на 21 години. От испанското издание обръщат внимание и на огромната аналогия, която Камила има с Грейс Кели. Внучката на принцесата има профил в Instagram, където постоянно качва свои фотоси.

View this post on Instagram
A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on May 21, 2020 at 9:46am PDT

Наследницата на принцесата на Монако обаче не може да претендира за трона. Причината е, че Камила е щерка на принцеса Стефани от тайната ѝ връзка с телохранителя й Жан-Реймънд Готлиб. Тъй като на процедура се води, че е нелегално дете, тя не може да стане принцеса на Монако като баба си.

View this post on Instagram
A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jun 4, 2020 at 8:07am PDT

Въпреки това Камила въпреки всичко не скъсала напълно връзките с кралското си родословие. Тя взе участие интензивно в разнообразни благотворителни действия на фамилията си, а напълно неотдавна по нейна концепция стартира и просветителна стратегия, която има за цел да предизвести за големите опасности от шофирането в нетрезво положение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР