От известно време много източници сочеха, че Nintendo се е

...
От известно време много източници сочеха, че Nintendo се е
Коментари Харесай

Nintendo подготвя две нови Switch конзоли

От известно време доста източници сочеха, че Nintendo се е нагърбила със задачата да проектира не една, а цели две нови конзоли. Те ще съставляват новото потомство Switch устройства, само че едната, наподобява, би трябвало да бъде по-евтина и от оригинала. Това може би е Nintendo Switch Mini . За понижаване на цената се допуска, че опцията за докинг свързване ще бъде отстранена. Японската компания към момента не желае да споделя елементи по въпроса, само че тя несъмнено осъзнава, че се въртят клюки последните месеци.

В тази връзка Nintendo имаше нещо за шерване на 79-тата годишна среща на акционери в Киото, Япония. Един от сътрудниците повдигна въпроса намерено, на което представител на компанията изясни:

„Ние знаем, че се приказва за това. Отговарянето на клюки и спекулации единствено би развалило изненадата за нашите клиенти и би било недоходоносно за акционерите. Затова няма да дадем отговор. Като универсална доктрина ние постоянно създаваме нов хардуер…“

Очаква се новите Switch конзоли на Nintendo да бъдат оборудвани с нови Nvidia Tegra X1 (с кодово име Марико) процесори за по-добра продуктивност и живот на батерията. Това научиха почитатели след проучване на последния фърмуер за системата на истинската платформа. Има догатки, че устройствата ще поддържат до 8GB оперативна памет спрямо първата Switch, която е оборудвана със единствено 4GB. Аналитици допускат, че новите Nintendo Switch конзоли ще бъдат обявени в края на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР