От известно време Калин Врачански страни от светската суета и

...
От известно време Калин Врачански страни от светската суета и
Коментари Харесай

Калин Врачански съсипа Орлин Павлов - спа с гаджето му и се скри в Лисабон с нова бройка

От известно време Калин Врачански страни от светската суетност и светлините на прожекторите. Според осведомени артистът тихомълком е отпътувал за Лисабон, където изкарал коледните и новогодишните празници, без да разкрива дали е бил самичък или с женска компания. В актьорските среди обаче се шушука, че го е придружавала мистериозна дама, научи HotArena.

Хора от обкръжението на Врачански издават, че той си поискал през 2018 година най-накрая да срещне любовта на живота си и да се задоми. Досега името му бе свързвано с доста дами, само че никоя от случките му не прерасна в сериозна връзка.  „ Усещам, че тази година ще се случи нещо особено. Време ми е да се кротна ”, споделил Калин с другари.

Не е загадка, че секс описът на артиста е много бухнал напоследък, само че по думите му инцидентните връзки към този момент го отегчавали. Той мечтаел за лично семейство и откровено завиждал на някогашната си другарка Силвия Петкова, която предходна година се задоми и роди от различен. Според осведомени той постоянно й кръшкал, което довело до предстоящ край в техните връзки. Всички някогашни любовници на артиста са безапелационни, че той е неутолим в леглото и мъчно може да се отададе единствено на една жена.

Врачански не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския спектакъл омайност ослепителната русокоска Надя, която имаше няколкомесечна връзка с артиста. Според осведомени Орлин приел тежко измяната на своята обичана, а от този момент датира и ненавистта му към Калин.

Актьорът имаше спорна връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването „ Папараци ” да се целуват буйно измежду нощ на улицата, а фрагментите мигновено плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отхвърлиха да имат интимни връзки. Те обявиха, че са положителни другари и по тази причина си разрешавали сходна непосредственост.

От години артистът не е афиширал съществени връзки с жена. Мълви се, че отпътувал за Лисабон с тайнствена русокоска, само че самият той отхвърля да разяснява къде и с кого е изкарал празниците, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР