От известно време Гло сияе и видимо се носи по

...
От известно време Гло сияе и видимо се носи по
Коментари Харесай

Ето го чичака заради когото Глория се изнесе в Гърция

От известно време Гло сияе и очевидно се носи по гребена на любовната вълна. По непотвърдена информация новият й ухажор живее в Гърция. Това изяснява честите й визити в южната ни съседка, където снима и последните си два видеоклипа, писа „ Шоу “.

Преди няколко дни пък пусна на стори в Инстаграм клипче, на което се виждат мъжки и женски крайници да се разхождат по брега на морето. С това удостовери новината, че е щастлива в любовта и най-сетне е намерила човек, който гордо да застане до нея.

Научихме още, че изпълнителката е стана горделив притежател на още един парцел, този в Неа Парамос в Гърция. Както е известно Глория е една от най-имотните звезди. Тя има къщи и жилища в София и по морето. Сега към този момент може да се похвали и с имущество в чужбина, където цените на парцелите са към момента ниски, само че в същото време са добра инвестиция.

За новия й мъж не се знае нищо друго. От фотографията си проличава, че е почти на нейната възраст. Явно нещата сред тях са съществени, защото Гло прекарва все по-голяма част от времето си в Гърция.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР