От известно време едно момче се забавлява в английската Висша

...
От известно време едно момче се забавлява в английската Висша
Коментари Харесай

Време е звярът да напусне леговището си

От известно време едно момче се забавлява в британската Висша лига. Ако приемем, че това е най-силното състезание в света, този футболист си е проправил път до самия връх. Висок, строен, непоколебим - само че единствено пред гола. Някак не получава нужното внимание, а несъмнено го заслужава. На Острова щеше да се шуми в пъти повече, в случай че носеше фланелката на Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал или Челси. Но е облечен в бяло, по този начин е цялостен живот. Защитава цвета и в британския народен тим. Прави го и в Тотнъм.

Хари Кейн - име, което се появи от нищото. Буквално . За него не бяха платени 75 милиона лири. Не се шумеше, че е вундеркинд. Не го даваха по какъв начин жонглира пред хиляди почитатели. Достигна до признанието " нападател от международна класа " с доста труд, постепенно и методично . От академията на " шпорите " до първия тим - към този момент четвърта година тероризира защитите на Острова и в Европа. Сезон 2012/2013 е единственият му надалеч от Северен Лондон. Беше пратен чартърен първо в Норич, а по-късно в Лестър. Спечели промоция за елита с " лисиците ".

 Снимка 324878
Източник:

Последва къс интервал на акомодация, а след него заваляха головете. През 2016-та стана голмайстор на Висшата лига с 25 попадения. През идващия месец май още веднъж сграбчи наградата - качи летвата на 29. И в двете години отсъстваше известни интервали поради травми. Настоящият сезон е даже още по-добър за " урагана Хари ". 18 от 19 - съвсем по гол на мач в британския хайлайф. Задмина върха на Алън Шиърър за най-вече попадения в календарна година в лигата.

Изпраща 2017-та с повече голове от срещи. Топ изпълнител е на целия континент пред Меси и Роналдо. Но къде са купите?

 В Тотнъм позлатяват Хари Кейн
В Тотнъм позлатяват Кейн

Интересът на Реал (Мадрид) ще бъде охладен

Нима това не е най-голямата наслада във футбола? Да поздравиш в края на годината с трофей. Признание за целия ти труд и логически свършек на страхотния сезон. Феновете, които те боготворят, да ти скандират името с насълзени очи, а ти да им подариш незабравими страсти.

Тотнъм е доста мощен тим. Воден е от страховит треньор - Маурисио Почетино. Аржентинецът построи стабилен отбор от млади и надарени футболисти. На хартия всичко наподобява прелестно, само че на процедура все нещо липсва на лондончани, с цел да се поздравят с купа или купа. Изключение е Купата на лигата през сезон 2014/2015. Кой въобще се радва на този трофей?

 Снимка 315397
Източник:

Предаността към даден клуб е рядко срещана в днешно време. За жал е по този начин. Хубаво е да отделиш част от кариерата си на обичания си тим, само че Кейн е един от най-класните нападатели в света. Дойде време да намерения и за разумно продължение на своята кариера. Ако желае да я назовава " славна " след време. Оферти и интерес не липсват. От най-големите клубове. Със сигурност " шпорите " няма да се разделят елементарно със своя най-силен състезател, само че при сериозна оферта ще го продадат. Така се случи с Гарет Бейл, както и с Лука Модрич.

И двамата отидоха в един различен тим облечен в бяло. В момента са първите играчи в ерата на Шампионска лига, защитили трофея си от предходния сезон.

 Алън Шиърър: Хари Кейн може да бъде звезда както в Барселона, по този начин и в Реал (Мадрид)
Алън Шиърър: Хари Кейн може да бъде звезда както в Барселона, по този начин и в Реал (Мадрид)

Легендарният нападател поздрави сътрудника си след усъвършенствания връх

При очертаващата се доминация на Манчестър Сити и тази година може да бъде отписана. Хари още веднъж няма да прибави купа, а от идната есен оправданието с домакинство на непознат стадион няма да може да послужи на мощните хора в Тотнъм. Те разполагат с нападател, който вкарва по над 50 гола на година . Ако не умеят да намерят формулата към триумфа, то други могат да го сторят. Защо пък Кейн да не стартира да вкарва и по 70-80 гола на година? Ако играе паралелно до Роналдо, Меси, Неймар или друга суперзвезда, кой знае...

 Снимка 315395
Източник:

Със сигурност тези редове няма да са приятни на почитателите на " шпорите ", само че сходни мисли са прекосявали и през техните глави. Хари Кейн е международно благосъстояние. Неукротим звяр, скрил се надълбоко в леговището си. Ако бъде пуснат на независимост, може и да полети.

 Почетино: Пожелавам на Хари Кейн да вкарва по 50 или повече гола на сезон
Почетино: Пожелавам на Хари Кейн да вкарва по 50 или повече гола на сезон

" Той се оправя в действителност добре "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР