От известно време в сайт за недвижими имоти Джизъса предлага

...
От известно време в сайт за недвижими имоти Джизъса предлага
Коментари Харесай

Джисъса продава луксозната си къща заради Русата Златка

От известно време в уебсайт за недвижими парцели Джизъса предлага дома си против сумата от 690 000 евро. Цената не е доста висока имайки поради, че парцелът е много първокласен и се продава с цялото имущество, само че заставен от финансови несгоди Георгиев е подготвен да понижи още цената.

От фотосите прави усещане, че Благой не е пестил средства, с цел да сътвори свое гнездо. Обявата гласи, че имотуът се намира в екологично чист регион. На двата етажа са ситуирани дневна, столова, кухня, фитнес, четири спални, три бани с тоалетни, сауна, тоалетна с джакузи, два дрешника, две тераси.

Най-вероятно следващата му любовница Златка Райкова е сложила ултиматум на новия си банкомат да реши паричните си проблеми. Всеизвестен е обстоятелството, че русокоската не е привикнала да устоя гаджетата си. Сега й се постанова за първи път да харчи спестените си пари за „ любовта на живота си “, само че си е направила тънките сметки, че тези инвестиции ще се осребрят и ще се върнат с лихвите. Ако къщата се продаде, несъмнено.

Златка освен го е приютила в жилището си, само че и му заплаща сметките, настояват близки до двойката. Липсата на пари била и главната причина той да одобри по-нисък хонорар за влизането си в Къщата на " Биг Брадър “, като преди старта на шоуто се опитал да извие ръцете на продуцентите, искайки им 300 000 лева След като видял, че няма да бъде неговото, самичък ги потърсил с желанието да влезе в шоуто. Там обаче бюджетът бил много по-нисък и това принудило Джизъса да одобри по-малко от половината на в началото желаната от него баснословна сума.

Финансовата неустойчивост при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал безпаричен като мишка и се лишил изцяло от първокласния си метод на живот.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР