От Изправи се БГ! Ние идваме! са удовлетворени, че партия

...
От Изправи се БГ! Ние идваме! са удовлетворени, че партия
Коментари Харесай

Манолова: Подкрепяме ИТН, но не ако прозира дългата ръка на ГЕРБ и ДПС

От " Изправи се БГ! Ние идваме! " са задоволени, че партия на смяната, в тази ситуация " ИТН " поема отговорността за сформиране на държавно управление и ще поддържат техен проектокабинет. Но при категорично изискване - при образуването на властовата настройка да не прозира " дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Това сподели по време на консултациите при президента Румен Радев съпредседателят на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова.

" Такава поддръжка от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи би била токсична прегръдка, която ще убие упованията на хората за смяна, за бистрота и гласност. В последните години сделките с тези две партии трансфораха България в най-корумпираната страна в Европа ", акцентира Манолова.

От придвижването на Манолова, които като най-малка групировка в Народното събрание се явиха последни на " Дондуков " 2 показаха, както и всички останали партии преди тях, воля за сформирането на общи цели, върху които да бъде построено бъдещето ръководство.

Като съществени политики, които ще държат да бъдат следвани от възможния нов кабинет, от ИБНИ обрисуват повишението на приходите, преизчисляването на пенсиите, по-широки ограничения за поддръжка на дребния и междинен бизнес, законови промени, ориентирани към най-уязвимите пластове на обществото, правосъдната промяна и прекъсването на повишението на битовите услуги.

Друго главно изискване е продължение на проверката на ръководството на ГЕРБ, акцентира още Манолова, заплашвайки за следващ път, че в случай че доверието на жителите бъде предадено, те и сподвижниците й щели да се върнат на площадите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР