От Изпълнителното бюро на БСП поискаха оставката на здравния министър

...
От Изпълнителното бюро на БСП поискаха оставката на здравния министър
Коментари Харесай

След заповедта за зеления сертификат от БСП поискаха оставката на Кацаров

От Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия желаеха оставката на здравния министър Стойчо Кацаров. Според социалистите решението за " зелен документ " е неработещо и Кацаров не се оправя.
Ето и още от позицията на левицата, изпратена до медиите:

" Ваксинирането е непринуден акт. Нека всеки, който желае, да го направи. Ваксината би помогнала да се ограничи разпространяването на заболяването и да избави човешки живот. В същото време не би трябвало да бъдат ограничавани конституционните права на жителите. Въвеждането от служебния кабинет на " зелен документ " по този недомислен метод е недопустимо и неработещо.
Тези ограничения се ползват в европейски страни, където висок % от популацията е имунизирано, само че е неприложимо за България. Ако подобен документ няма да се изисква за деца до 12 години, това значи ли, че е наложителен за деца сред 12-18 години и че те би трябвало да бъдат имунизирани?
Настояваме решенията да бъдат анулирани и ограниченията да се обсъдят деликатно още веднъж. Министър Кацаров не е в положение да се оправи с рецесията, която се задълбочава. Очакваме да подаде оставка ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР