От изключителна важност е да бъде съставено правителство, било то

...
От изключителна важност е да бъде съставено правителство, било то
Коментари Харесай

Манолова категорична в желанието си за кабинет, но продължи с критиките към ИТН

От изключителна значимост е да бъде формирано държавно управление, било то и краткотрайно, което да реши проблемите, пред които е изправена България. Някои политически сили обаче демонстрират дебелоглав и безнаказаност. Така може да се заключи главната теза на ръководителят на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова по време на консултациите на обединението при президента Румен Радев.

" След двата несполучливи опита на най-голямата политическа мощ " ИТН " ние считаме, че политическата безнаказаност и дебелоглав не би трябвало да се заплащат от българските жители ", отсече Манолова.

Три огромни казуса пред страната очерта Манолова - мигрантската рецесия, задаващата се четвърта вълна на коронавирус рецесията, покачващите се цени на главните артикули и битови консумативи. Към тях следвало да се добави и различен сегашен проблем - пожарите и оправянето с тях.

" Политическите сили нямат право да демонстрират безгрижие. Нечестно е към жителите да се търсят политически дивиденти, като се вкарва страната в нова предизборна акция ", акцентира някогашният омбудсман.

От най-малката парламентарна мощ са създали " подробна пътна карта " за справяне с проблемите. Независимо обаче кому бъде връчен мандатът за сформиране на кабинет от третия път, от ИСБНИ са подготвени да положат всички старания този път той да бъде сполучлив.

" При първия мандат направихме всичко допустимо, с цел да бъде образувано държавно управление. Но едноличните решения, метода за доминация на силата, не може да бъде прилаган ", още веднъж насочи рецензии към Има Такъв Народ Манолова.

Затова от обединението упорстват - диалозите за сформиране на кабинет да бъдат напълно обществени. " За да не се стига до просташки обиди за изменничества и така нататък ", направи отпратка към думите на Тошко Йорданов направи Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР