От изказванията на депутатите разбрах, че правителството е виновно за

...
От изказванията на депутатите разбрах, че правителството е виновно за
Коментари Харесай

Скандал В Парламента За Европредседателството! Каракачанов: Защо В Ада На Българския Казан Няма Пазачи?

" От изявленията на депутатите разбрах, че държавното управление е отговорно за всичко - за Скрипал, за бомбардировките против Сирия, за разделянето в Европа. Разбрах, че сме отговорни за напрежението сред Европа и Съединени американски щати, а аз си мислех, че главната ни упоритост е била за напредване на Западните Балкани към НАТО и Европейски Съюз. Това всички го признават ", добави той и " разкритикува " депутатите, че не са похвалили кабинета за стоплянето на връзките сред Съединени американски щати и Северна Корея.

" Слушам европейските политици и получаваме единствено позитивни оценки. Тук единствено рецензия... ", сподели вицепремиерът.

Каракачанов отговори и на нападките на Веселин Марешки от " Воля ", а измежду изказванията му открои единствено едно правилно. " Вярно бе единствено това за инстинкта на Борисов - да, той има подобен, тъй като макар проектите и наколенките преди година и половина избра Обединени патриоти за сътрудници. "

Припомняме, че по-рано през днешния ден Марешки упрекна Патриотите, че са прокарали лобистки закон за горивата, а Вътрешна македонска революционна организация е " Троянският кон " на Движение за права и свободи във властта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР