От изказванията на БСП разбирам две неща. Първото е, че

...
От изказванията на БСП разбирам две неща. Първото е, че
Коментари Харесай

Биков: На нас не ни трябва този президент и той ще бъде сменен

От изявленията на Българска социалистическа партия разбирам две неща. Първото е, че те няма да поддържат удължаването на изключителното състояние. Второто е, че ограниченията са тежки и неефективни. Може би, с цел да станат по-ефективни ограниченията би трябвало да се олекотят. Вашите тези се бият и не ги разбирам.

Това разгласи от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков по време на дебатите за удължение на изключителното състояние в България. " Според мен в България обстановката е друга от тази в Италия и Испания, които дава за образец госпожа Нинова, тъкмо поради тези ограничения. Между другото в Италия и Испания ръководят социалисти. Със сигурност този път може да бъдем дадени за образец. Първата ни задача е да опазим здравето на хората и втората е да опазим стопанската система. В момента по прогамата 60/40 са се присъединили над 240 компании. Сигурно ще има и други стопански ограничения и тези няма да са задоволителни, само че дано изчакаме ", прикани Биков.

" Всички експерти споделят, че пикът на рецесията ще е април. Щаб, учени, най-хубавите лекари в България. Вие казвате - плашите хората. Еми да, плашим ги, тъй като това е нещо ужасно и не е развлечение. Аз не разбирам вие с какъв ум говорите, че желаеме да постановяваме тирания. Кое държавно управление желае да спре възхода на страната - стопански напредък и растеж, повдигане на заплати, понижаване на безработица. Трябва да се вразумите. Вие бягате от отговорност, а ние поемаме отговорност. Днес и президентът избяга от отговорност и се скри. Вие очевидно следвате неговата позиция, само че на нас не ни би трябвало този президент и той ще бъде заменен ", безапелационен бе Биков, представен от novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР