От изказването на Помпео не става ясно за какво съдията

...
От изказването на Помпео не става ясно за какво съдията
Коментари Харесай

Николай Малинов: Има милиони русофили, мачкаме ли ги? Ами ако Русия ни санкционира за „Турски поток“?

От изявлението на Помпео не излиза наяве защо съдията търпи това наказване. Прави усещане, че това наказване се постанова на брачната половинка и щерка му. Когато Америка ни съветва за нещо, в реда на нещата е в тези взаимоотношения и България да може да съветва Америка. Ние сме дали доста неща. Това сподели по БТВ ръководителят на „ Русофили “.
Този арбитър /Андон Миталов/ не го познавам. Процедурата е такава, че обвиненият няма връзка със съдията. Ако приказваме за въздействие, предходната седмица същият със, различен арбитър, отхвърли да пътувам. Показах предложения. За тези предложения ми бе неразрешено, като споделиха, че това били незначителни събития. От коя позиция Америка раздава правораздаване. По никакъв метод не съм имал връзки със арбитър Миталов. Моите юристи споделиха, че са питали и прокурорите.

От на никое място, с изключение на от медиите, не излиза наяве дали арбитър Миталов е нападнат поради моят случай или поради някой различен случай. Не зная неговата биография. Този въпрос ще се обясни. Ако има доказателства за неговото корумпиране, апелирам тези господа да покажат документите.

Исках да отвръщам на Борисов-не може да се приказва за зловредно въздействие на „ Русофили “. Не желаеме страната ни да е фронтова страна. Обвинен съм в шпионаж. Аз съм уверен, че българският съд ще бъде обективен по този въпрос. Това, че на мен ми е наложена глоба от 50 000 лв. е задоволителна, с цел да ми се наложи и друго наказание-да не мога да пътувам. Ако желаех да се укрия, нямаше да се върна. Но аз желая да работя в България да потвърдя правотата си. Нито един контакт не е бил скришен. Всичко описвам в моите книги. Тези месеци се занимавам с издателски действия. Кани ме основен редактор на френско издание и не ме пускат.

Путин и Помпео няма какво да ги разясня. Твърдя, че Европа е по-силна дружно с Русия. Макрон и Меркел считат същото. Тези, които считат, че не е по този начин, дано да спорим. Има милиони русофили. Какво вършим, мачкаме ли ги? Така както Америка ни праща консултанти, по този начин и ние да им пратим. Не може без духовното да ми приказваш за прагматичното. Има нещо доста сбъркано. Русия отговори по брилянтен метод. Те ги гонят, а Русия ги награждава. Ние сме над 10 русофилски организации в България. Много деликатно казвайте какво споделя народа ни.

Изгонването на съветските дипломати е част от хибридната война. Дайте ги тези доказателства за съдията! Внесете ги в прокуратурата и съда. Някой цели да се скапват българо-руските връзки. Засега нямаме наказания за Турски поток. Ами в случай че след 6 месеца кажат, че ще ни наложат наказания, какво ще вършим с тези тръби за милиони? Ние влизаме в този спор. Бих пътувал до Съединени американски щати, само че не съм го правил.

Ударът е против България. Съединени американски щати унижава България. Не може Америка да съди един арбитър, без българския съд да го е направил. Разследването против мен е в досъдебна фаза. Занимавам се с издателска активност. Вчера се чух с Решетников. Днес той е рожденик. Влиза в болница. Поддържам връзка и с Малофеев. Те са мои другари, които надълбоко почитам.

Чакам доказателствата, че Русия пази Цветан Василев. Не подкрепям връзки с него. Веднъж в годината се виждаме с съветския дипломат. Иначе, в случай че отида на някой от приемите. Аз съм международник по обучение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР