От издаването си през ноември миналата година Battlefield V непрекъснато

...
От издаването си през ноември миналата година Battlefield V непрекъснато
Коментари Харесай

Бийте се заедно с вашите приятели с новия кооперативен режим в Battlefield V

От издаването си през ноември предходната година Battlefield V непрестанно се снабдява с нови допълнения и функционалности. Тази година ЕА DICE вкара от дълго време чаканият кооперативен режим, наричан Combined Arms . Той е част от огромните Lightning Strike ъпдейти и ви разрешава да играете с трима свои другари.

На разположение пред вас са нови осем PvE задачи, които да изследвате.Можете да играете сами или в тим до четири души (това значи, че не може да се употребяват герои, ръководени от компютри). Има и специфични настройки на компликацията, в случай че някой не се оправя с геймплея (още). Всичките ви достижения от кооперативния режим се натрупват към цялостното ви равнище и даже въздействат на главата Tides of War, откъдето можете да получите по-големи награди. Според разработчиците, Combined Arms режимът е съвършен метод за геймърите да упражнят своите умения дружно, преди да се впуснат в огромния мултиплеър режим с доста по-състезателна устременост.

За притежателите на NVidia RTX видеокарти също има положителни вести. В новия ъпдейт е включена и поддръжка на DLSS технологията, която неведнъж би ускорила продуктивността на вашия компютър по време на игра. Новият пач носи доста други промени. Коригирани са някои досадни бъгове.

За жал Battle Royale режимът за Battlefield V не дебютира с новото обновяване. EA DICE възнамерява да го пусне публично идващия месец под името Firestorm .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР