От ИТН оценяват посещението на украинския президент Володимир Зеленски като

...
От ИТН оценяват посещението на украинския президент Володимир Зеленски като
Коментари Харесай

ИТН питат защо Зеленски е в България

От Има Такъв Народ правят оценка визитата на украинския президент Володимир Зеленски като " най-вероятно позитивно ", защото сме част от Европейски Съюз и НАТО.

" Въпросът е каква е задачата на визитата. Защото всички дружно като общество сме съпричастни към протичащото се в Украйна и сме изразили тази съпричастност неведнъж. Ако задачата е да пристигна да изразим още веднъж съпричастност, не знам дали има смисъл. Този отговор би трябвало да го даде този, който го кани - министър-председателят и Министерски съвет ", разяснява депутатът Станислав Балабанов. Депутатите научили от медиите за визитата на Зеленски. На срещата с президента на Украйна ще отиде шефът на ПГ Тошко Йорданов.

Балабанов акцентира, че Има Такъв Народ поддържа декларацията за влизането на Киев в Украйна и още веднъж натърти, че под нея няма подписи от " Продължаваме промяната ".

" Тази декларация е израз на обикновено човешко отношение и да, когато свърши войната, Украйна би трябвало да стане част от НАТО, с цел да може Европа да подсигурява външната си сигурност ", добави той.

" Ако е добра офертата и в случай че са положителни опциите за България, за какво не. В този мочур потънаха милиарди, експертните оценки на редица експерти споделят, че не е допустимо АЕЦ Белене да действа вярно и да се построи в точния момент. Това е регион с висока сеизмичност по принцип. Ако търговски е добре да се изкарат положителни средства - прелестно ", съобщи той на въпрос утвърждава ли продажбата на оборудването, планувано за нуклеарната централа в Белене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР