От интервюто по бТВ, но трябва да се гледа заради

...
От интервюто по бТВ, но трябва да се гледа заради
Коментари Харесай

Из социалните мрежи: Потрес - Вижданията на Ваня Григорова за об...

От изявлението по бТВ, само че би трябвало да се гледа поради невербалното държание и акцентите, позите, мимиките.

 

- Как ще махнете разликата сред елитните и неелитните учебни заведения? Например в Немската гимназия ще се влиза без изпит?

 

- Например кварталните учебни заведения би трябвало да станат задоволително елитни и задоволително положителни. Както за моето дете, по този начин и за всяко дете.

 

- Как ще стане това?

 

- С възстановяване на материалната база. Разбира се!

 

- Елитността и материалната база не са чак толкоз свързани. Да, прелестно е, само че...

 

- Това не е по този начин. Категорично не е по този начин! Когато детето би трябвало да влезе в един кабинет, който не е ремонтиран от 15 години, когато би трябвало да влезе в един салон, който не е отоплен, когато няма минимални условия за това детето да учи там, белким това е задоволително положително учебно заведение за нашите деца?!

Защото НЯКОИ могат да си разрешат да учат в ЧАСТНИ УЧИЛИЩА (натъртва!), могат да заплащат ОГРОМНИ ТАКСИ (натъртва) за Американския лицей, да речем, други ПРОСТО би трябвало да си стоят в кварталното учебно заведение!!!

 

- Но всички езикови учебни заведения са държавни учебни заведения? Те са елитни учебни заведения и са държавни. И никой не заплаща за тях.

 

- Само, че не могат всички деца да бъдат там, нали?!

 

- Защото се кандидатства. С триумф се кандидатства.

 

- В последна сметка на нас са ни значими всички деца. И по тази причина си приказваме за основни фрагменти, които липсват като заварчици, шлосери. Защото превърнахме столицата в пазар.Крайно време е да спрем тази наклонност!...

 

Фактор: " Според Ваня Григорова, учебните заведения в столицата ще станат елитни, в случай че се ремонтират, а в езиковите гимназии ще се влиза без изпити. "

 

Victor Stoyanov, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР