От Интер са отказали първоначалната оферта от 50+10 млн. евро

...
От Интер са отказали първоначалната оферта от 50+10 млн. евро
Коментари Харесай

ПСЖ трябва да вдигне офертата си за Икарди

От Интер са отказали първичната оферта от 50+10 млн. евро от Пари Сен Жермен за нападателя Мауро Икарди, настояват " Гадзета дело спорт " и " Скай Спорт Италия ".

 ПСЖ е отправил оферта за закупуването на Икарди

Аржентинецът до момента игра като преотстъпен във френската столица, като има алтернатива за откупуване в размер на 70 млн. евро. В ПСЖ обаче желаят да понижат тази цена, изключително откакто сезонът в Лига 1 беше преустановен прибързано поради пандемията от ковид. " Нерадзурите " обаче държат на обезпечени 60 млн. евро и още 10 млн. под формата на лесноизпълними бонуси, като по този метод ще се доближи сумата, заложена в контракта сред двете страни. Парижани към този момент заплатиха 13 млн. евро за едногодишния наем и покриха заплатата на играча, който пък се отплати с 20 гола и 4 асистенции в 31 изиграни мача във всички шампионати.

#Icardi-#Psg, l'#Inter vuole di piùhttps://t.co/aiY9boL66g
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) May 22, 2020
Смята се, че Ювентус и Наполи са подготвени да одобряват Икарди назад в Серия " А ". Ако обаче първенецът на Франция го закупи и незабавно го продаде на различен италиански клуб, в касата на Интер ще влязат спомагателни 15 млн. евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР