От инициативата Правосъдие за всеки се извиниха за издигането на

...
От инициативата Правосъдие за всеки се извиниха за издигането на
Коментари Харесай

От "Правосъдие за всеки" се извиниха за кандидатурата на Лозан Панов

От самодейността " Правосъдие за всеки " се извиниха за издигането на Лозан Панов за претендент за държавен глава и показаха, че пътищата на претендента и инициативния комитет са се разделили още в самото начало на акцията.

" Искам да се извиня на всички, които подведох с издигнатата от самодейността " Правосъдие за всеки " кандидатура. Да, заблудих ви, за което ви апелирам да ми простите ", показва в своя позиция адв. Петромир Кънчев.

Кандидатът за вицепрезидент до Панов, Мария Касимова - Моасе напомни във Facebook, че не предприемчив комитет, а персонално висшият магистрат я е поканил и благодари на всеки, който ги е подкрепил.

След като нощес стана ясно, че поради ниската изборна интензивност ще има балотаж на изборите за президент, не закъсняха и първите реакции на Румен Радев и Анастас Герджиков.

Кандидатите за втори мандат на " Дондуков " 2 Румен Радев и Илияна Йотова чакат в неделя да получат поддръжка от всички политически сили, застанали зад тях през акцията.

" Изборите демонстрираха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, с беззаконието и авторитаризма. Опитите с мимикрия, операциите за да се объркат и разколебаят хората, с цел да не гласоподават, очевидно не сполучиха. Поздравяваме и всички партии, които влизат в новия парламент. Към тях стои императивната задача да сформират държавно управление. Това държавно управление би трябвало да бъде реформаторско, антикорупционно, обществено ", съобщи Радев.

За балотажа Анастас Герджиков и Невяна Митева се надяват на мощен мажоритарен избор.

" Тук не става дума за смяна нито на тактика, нито на тактичност. Ние вършим това, което би трябвало да прави всеки претендент за президент. Ние се опитваме ясно да обявим нашата визия и това обръщение да доближи до оптимален брой хора. Аз съм уверен, че ще успеем да обърнем резултата - това е мажоритарен избор, на него ще се гласоподава за персони. Не е партиен избор. Досега това, че изборите бяха " 2 в 1 " ни подвеждаше да мислим, че има някаква връзка сред двете ", сподели Герджиков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР