От името на Управителния съвет на Асоциацията на банките в

...
От името на Управителния съвет на Асоциацията на банките в
Коментари Харесай

БАНКЕРЪ екомпасът за нас

От името на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България бих желал да насочва най-искрените си поздравления към издателите и чиновниците на вестник "БАНКЕРЪ " за сполучливата им и професионална работа към този момент 26 години. Безспорно, през всички тези години те са се изправяли пред голям брой провокации в своята активност, само че постоянно са съумявали да показват справедлив взор към най-актуалното от деня и да запазят високите си журналистически критерии макар динамичната среда, в която участват към този момент толкоз години. Зад основаването и отразяването на вести се крият голямо количество труд, професионални знания, умеене за задаване на точните въпроси, самостоятелна и справедлива инспекция на източниците, дарба за отсяване на най-важното и представянето му по атрактивен метод, тъй че читателят да изиска да се върне за още. Във всичко това в. "БАНКЕРЪ " са се потвърдили като ненадминати експерти.

В своята активност изданието постоянно се е водило от честност и етични стандарти при отразяването на вести, свързани с банковия бранш в България и по света. Ето за какво за всички нас, които сме ангажирани в тази сфера, в. "БАНКЕРЪ " постоянно е бил компас за мястото, на което се намираме в сегашния миг, както и за посоката, в която нашата промишленост би трябвало да се развива.

Решението на управлението на изданието да следва трендовете в дигитализиращия се свят и да продължи активността си в електронен формат е несъмнено самоуверен и новаторски метод, който е все по-разпространен измежду водещите международни медии, приспособяващи своята работа към потребностите и желанията на читателите си.

Всички ние, представителите на банковия бранш в страната, приветстваме тази смела стъпка напред и пожелаваме на "БАНКЕР " още дълги години сполучлива професионална активност, в която да отразява независимо и професионално открояващите се трендове в бранша и ще продължаваме да разчитаме на изданието, както и до момента, за приемане на най-актуалната информация за нашия отрасъл.

Успех и на добър час към новите провокации на актуалната публицистика, "БАНКЕРЪ "!

Петър Андронов

Председател на УС на АББ

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР