От името на собствениците на апартаменти в панелен блок на

...
От името на собствениците на апартаменти в панелен блок на
Коментари Харесай

От читателите: В жилищата ни стана с 4 градуса по-топло...

От името на притежателите на жилища в панелен блок на ул. " Иван Стефанов Гешев " с номера 2, 4 и 6 в регион " Западен " изричаме най-сърдечна признателност за ремонт на регионалния шеф, кметовете на Пловдив и регион " Западен ", контролните органи и фирмата-изпълнител " Монолитстрой " ООД с шеф Димитър Андреев за качествено свършената работа.

Нашият блок е саниран по Националната стратегия за енергийна успеваемост и сега съставлява един същински замък. Всички ние, които живеем в блока, а също по този начин съседите и минувачите се възхищаваме от смяната и не можем да се нарадваме. Температурата в жилищата ни се е вдигнала с 3-4 градуса спрямо предходните зимни сезони. За нас това значи по-голям комфорт и спестовност на електрическа енергия. Въздухът също не се замърсява с прахови частици, тъй като 90 % от живеещите в блока минаха на отопление с климатици.

Благодарни сме на служащите, които доста съзнателно и качествено извършиха работата по санирането. Представителите на контролните органи непрекъснато посещаваха блока, с цел да ревизират по какъв начин се извършват строително-монтажните работи. На всички пожелаваме здраве, дългоденствие, триумф в работата и добра година!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР