От името на семейството му сестрата на напусналия ни без

...
От името на семейството му сестрата на напусналия ни без
Коментари Харесай

Истината за смъртта на Явор от Graviti Co: Сестрата на покойния вокалист с емоционално писмо

От името на фамилията му сестрата на напусналия ни без време музикант Явор Захариев се обърна както към неговите другари, по този начин и към тези, които са спекулирали с проблемите му с опиатите. На Facebook страницата си Рая Крумова разгласява прочувствен текст, е който изрично отхвърля съмненията, че вокалистът на Gravity Co. е бил убит от дрогата.

Явор Захариев умря, откакто бе открит на тавана на жилището си в безпомощно положение и с тежки пострадвания. Дълги години той се бори със наркозависимост, поради което се появиха и обвинявания, че самичък се е докарал до това положение. Следи от опиати в тялото му обаче не са открити, разгласи сестра му.

Публикуваме посланието Рая без редакторска интервенция:

Добро утро, добър ден или добър вечер.... Няма значение по кое време ще прочетете това... Просто ни се желае да се обърнем до всички и да изкажем най -дълбоките ни благодарности към другото семейство на Явор и това фамилията са неговите другари.

Благодарим ви другари от цялото ни сърце и душа за мощните и искренни обятия, за благите думи и за споделените мемоари с Явор. Тази обич, която споделихте с нас, в това тежко и мъчно време ни оказва помощ и ние да преодолеем тази тежка загуба. Това слънце денем и тази ярка звезда през нощта, наречена Явор, ще ни топли и ще ни осветява вечно.
Докато се сещаме за нещата, които е споделил, за радостните случки с него, до момента в който го носим в сърцата ни, няма да бъде пропуснат и нямя да почине. Няма да можем да го виждаме, няма да можем да го чуваме, само че ще го усещаме, там...вътре в нас, където остават обичаните ни хора...И това ще бъде за постоянно.

Не бъдете тъжни, тъй като сме сигурни, че той не желае да е по този начин. Останете си с най - светлия спомен за него и с прелестното лъчение на един добър и великодушен човек. Той е някъде там, в пространството, в неговата гравитация и сигурно обикаля, свирка си и се смее. Сигурни сме, че е благополучен, тъй като избяга от един трансформирал се към този момент в мрачно черен свят. Свят цялостен с долнопробност, недобросъвестни планове и болежка.

Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го наречат " наркоман " или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битка си с опиатите. Към тези, които с голяма лекост му сложиха този безвъзмезден етикет и не се замислиха, че това може да аргументи още повече болежка на хората, които го обичат. Точно към тези хора исакаме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по настрана.
Ще ли е допустимо да си върнете думите обратно?

Ще ли е допустимо да предъвчите тази гнусота и този буламач, които изплюхте?

Ще ли е допустимо да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите?

Благодарим ви авансово.

На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило " по не доказани данни ". По извънредно....и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си.

Абсолютно никакви.

Явор е бил обичай...пребит от пердах и тялото му, което беше също толкоз чупливо, както и душата му не устоя. Това е истината за Явор и за неговата гибел. Истината за човешкото създание, което пося обич и добрина на всяка негова крачка и във всеки един от нас.... И няма друга истина, колкото и да се пробвате да я търсите.
Всеки един от нас и от вас живее с пороци, приети или не. Той имаше голямата храброст да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е повода за неговата гибел. Причината е друга... И доста по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват доста ангели, с цел да се бори против демоните на този свят и за това си го взе.

Той ще бъде един прелестен ангел и ще ни закриля от там, където е. Ще закриля всички нас и всеки един по настрана и ще ни демонстрира правилния път на живота по който би трябвало да вървим. Този ангел, тази светлина и тази звездичка е ЯВОР. Тук и на всички места.

Обичаме те и ще те обичаме постоянно от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа. Ти си част от нас и постоянно ще бъдеш нашето малко момче, нашата любов, нашият Пуцко.....

Ива и Рая

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР