От името на ръководството на МВР лично от свое име

...
От името на ръководството на МВР лично от свое име
Коментари Харесай

Рашков поздрави полицаите, охранявали протеста на „Възраждане“


" От името на управлението на Министерство на вътрешните работи персонално от свое име бих желал да изкажа признателност на полицейските чиновници, взели участие в защитата на Народно събрание по време на проведения от партия „ Възраждане “ митинг на 12 януари ".

Това написа вътрешният министър Бойко Рашков в писмо. Той им благодари за проявения професионализъм, за положените старания за запазване на публичния ред и за поетата отговорност да защитят живота и здравето на жителите.

Снимка: Ладислав Цветков


" Вие изпълнихте дълга си в обстановка, изпълнена с експанзия, ориентирана към вас и защитихте с героизъм и безрезервност постройката на Народно събрание. Гражданите на България видяха, че българският служител на реда е виновен, професионално построен и неутрален чиновник на законността и бранител на институционалната непоклатимост на страната ", написа още Рашков.

Снимка: Ладислав Цветков


" Ръководството на Министерство на вътрешните работи високо цени вашата сложна високорискова работа, вашата устойчивост и почтеност при осъществяване на дилемите ", приключва вътрешният министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР