От името на ПГ на БСП за България пожелавам на

...
От името на ПГ на БСП за България пожелавам на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Пожелавам на всички един стабилен парламент и разумни решения

От името на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " поисквам на всички един постоянен парламент и рационални решения в полза на хората. Това съобщи в първото си публично изявление от трибуната на 46-ия парламент водачът на левицата Корнелия Нинова.

По думите ѝ сме изправени пред 4 държавнически провокации и единствено от нас зависи дали ще ги преодолеем. Това са:

1. Най-ниска избират интензивност откогато има парламентарни избори - това е знак към всички и обвързване да компенсираме ниската легитимност, която имаме, с доста и смислена работа.

2. Силно фрагментиран парламент - с цел да работи е нужен разговор, за жалост той не съществува, а е авансово миниран с разграничителни линия и условия.

От най-голямата партия - Има Такъв Народ, към този момент се отхвърлиха от това да са протестна партия и споделиха, че са антисистемни. Уважаеми сътрудници - вие към този момент сте систематична партия, част от политическата система, акцентира Нинова.

3. Да съставим устойчиво държавно управление с явен времеви небосвод. Трети избори ще бъдат тежко тестване за България, безапелационна е Нинова.

" Потвърждавам нашия ангажимент, в случай че президентът реши третият мандат да бъде препоръчан на нас, да предложим цели и да подсигуряваме непоклатимост на хората ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия.

4. Да доразградим остарелия модел на ръководство и да изградим нов - друг и постоянен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР