От името на Илон Мъск е направена резервация в ресторант

...
От името на Илон Мъск е направена резервация в ресторант
Коментари Харесай

Мъск е направил резервация в ресторант до Белоградчик за 23 април

От името на Илон Мъск е направена резервация в ресторант покрай Белоградчишките скали за 23 април следващата година. Това е съобщил на Българска телеграфна агенция министърът на туризма Илин Димитров.

Вчера той предложения Илон Мъск да посети България посредством туитър и фейсбук, откакто най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен. Снимката е на крепостта „ Калето “ в Белоградчик и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела.

Това е довело до вълна от предложения към Мъск да посети страната ни, измежду които на представители на локалната власт, както и на служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов. Това евентуално е асъдействало за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

По-рано през днешния ден Илин Димитров написа във фейсбук профила си, че е съумял да докара Илон Мъск в България, без да заяви детайлности.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР