От името на ДПС искам да ви уверя, че ако

...
От името на ДПС искам да ви уверя, че ако
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС е еталон за управление на малките общини

„ От името на Движение за права и свободи желая да ви уверя, че в случай че община Баните избере нашата коалиция, Движение за права и свободи ще подкрепя локалната власт по метода, по който го виждате и в прилежащите общини. “ Това сподели по време на предизборна среща с поданици на община Баните ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Движение за права и свободи поддържа претендента за кмет на община Баните Ферад Емин, който е повдигнат от локална коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи.

Карадайъ сподели, че доста хора ще дойдат и ще дават обещание доста неща. Най-много ще дават обещание тези, които нямат желание да правят нищо. Но ние знаем, че кой каквото и да дава обещание, в случай че ние не си свършим нашата работа, никой няма да ни я свърши, разгласи той. Вие ще решите от кое място и от кого каква поддръжка може да очаквате, прикани водачът. Ние в Движение за права и свободи сме част от обединението и сме тук да изразим нашата поддръжка на тези претенденти, сподели Карадайъ.

Ферад Емин е борбения човек, който през годините е направил по този начин, че да се случат ред вложения в общината, без значение, че не сме взели участие директно в локалната власт, сподели Карадайъ и даде цялостната си поддръжка за Ферад Емин.

Всеки един важен план, който се е случвал в Баните, той се случвал с помощта на дейната работа на Ферад Емин и поддръжката на Движение за права и свободи, разгласи Мустафа Карадайъ. Но това не е задоволително. Има още доста работа за извършване в община Баните. Трябва да се доверим, да гласуваме доверие на нашите претенденти и да им възложим отговорността да вземат решение тези проблеми, а те да имат очите да чукат на вратата на Движение за права и свободи, посочи още водачът.

Карадайъ сподели, че огромните партии получават гласове от четири огромни града, те са длъжни да обръщат внимание към тези градове. Движение за права и свободи получава гласовете си от Родопите, Делиормана и от нашите обитаеми места, сподели още той. Както го удостоверяват и от Брюксел, Движение за права и свободи за всичките тези 30 години се трансформира в пример за ръководство на дребните общини. И няма потребност Брюксел да ни го споделя това в Баните, тъй като е задоволително да погледнем отсам, какво се случва през годините в Мадан, Рудозем и Неделино, изясни още ръководителят на Движение за права и свободи.

Карадайъ сподели, че през последните години страната ни върви по инерция, няма цели и стратегии. Ако вървим по инерция, ще продължаваме да бъдем в дъното на Европа. Ние от Движение за права и свободи имаме стратегия за ускорено догонващо развиване на страната и догонващо развиване на междинните европейски стандарти, изясни водачът на Движение за права и свободи. От такава стратегия има потребност нашата Родина, с цел да може не нашите младежи да бягат в Европа, а да има среда и условия да си изкарват хляба в местата, където сме се родили, добави той.

На предизборната среща участваха и евродепутатът Атидже Алиева-Вели и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Смолян Салих Аршинси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР