От името на 28 браншови организации Българската стопанска камара /БСК/

...
От името на 28 браншови организации Българската стопанска камара /БСК/
Коментари Харесай

БСК настоява за спешна среща с премиера заради касовите апарати

От името на 28 браншови организации Българската стопанска камара /БСК/ упорства за незабавна среща с министър-председателя Бойко Борисов по отношение на измененията в Наредбата за вписване и отчитане посредством фискални устройства на продажбите в комерсиалните обекти, оповестиха от камарата.

В писмото до премиера организациите акцентират, че поддържат напъните на кабинета за повишение на фискалната дисциплинираност, ограничение на нелоялните търговски практики и понижаване каузи на " сивата " стопанска система, само че са обезпокоени поради късите периоди, в които бизнесът би трябвало да приведе активността си в сходство с условията на Наредбата, както и непрецизно дефинираните текстове, които основават неизясненост, правна неустановеност и икономическа непредвидимост.

В писмото се акцентира, че измененията в наредбата засягат на практика всички икономически субекти, от всички браншове на стопанската система. Това значи, че сме изправени пред евентуална заплаха при започване на идната година да се стигне до съществено обществено напрежение, което бихме желали да предотвратим, означават организациите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР