От Има такъв народ подкрепят Антикорупционния закон и имат предложения

...
От Има такъв народ подкрепят Антикорупционния закон и имат предложения
Коментари Харесай

Каримански ентусиаст: Третият мандат май ще се получи

От " ИТН " поддържат Антикорупционния закон и имат оферти за програмата за ръководство, съобщи депутатът Любомир Каримарски преди съвещанието на финансовата комисия в Народното събрание:

" Мисля, че ще се случи третият мандат или най-малко аз бих желал да се случи. Ние сме за Антикорупционния закон да се одобри, дано да забележим нормите какви ще бъдат, по какъв начин ще бъдат написани тъкмо и от там нататък към този момент ще реагираме по-нататък. Но съгласно мен по-важно е какъв закон ще приемем. Защото ние не вършим закона съгласно индивида, а вършим закона, с цел да може да бъде резистентен, да бъде постоянен във времето и не е належащо да променяме един закон постоянно ".

За 14.00 ч. на следващия ден са планувани консултациите на Българска социалистическа партия с " ИТН " в границите на проучвателния мандат, който социалистите получиха от президента за сформиране на държавно управление.

По-рано началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова съобщи, че основно за присъединяване на " Продължаваме промяната " в държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия е приемането на плана за Антикорупционен закон и изборът за ръководител на КПКОНПИ.

Според депутата от ГЕРБ Александър Иванов, политическите сили няма да намерят рационален метод за сформиране на държавно управление:

" Този парламент е привършен. Няма съгласие сред политическите партии, а виждаме, че алените линии не престават да си ги чертаят вътре в остарялата коалиция. И най-абсурдното за мен е слагането на избрани лица като гаранция за осъществяване на някаква стратегия или образуване на съдружно държавно управление ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР