От Има такъв народ дадоха пресонференция, на която описаха Промяната

...
От Има такъв народ дадоха пресонференция, на която описаха Промяната
Коментари Харесай

Има такъв народ: Радостин Василев е мутра, а "Промяната" е мафия

От " ИТН " дадоха пресонференция, на която описаха " Промяната " като същинската мафия в България, а довчерашния си сътрудник и министър от квотата на Има Такъв Народ Радостин Василев - като мутра и изменник. Днес е един прелестен ден. Защото преди час видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели. Подложени сме на невиждан напън от мутри. Мутрата Радостин Василев ви изгуби времето да приказва всевъзможни измислици. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Той пусна в ход целия си боеприпас от прилагателни и обиди, с цел да опише какви негодници са отделилите се техни довчерашни изключително близки фрагменти. " Христина Иванова от Плевен не стои до Радостин Василев сега. Тя отказвайки да отиде там, мутрата Василев й се обажда и чуйте сами: " Утре ще дойдат хора при тебе и ще си подадеш молбата, с цел да напуснеш Народното събрание. Щом не ни подкрепяш, значи си изменник, споделя Радостин Василев на Христина Иванова. Ти оставаш на никое място ", прибавя той.

Също Василев споделя: Гроздане, очаквам си парите от министерството, които не си ми дал ", уточни Тошко Йорданов. Щастлив съм че сходен боклук не е при нас към този момент, сподели Йорданов за напускането от Има Такъв Народ на Радостин Василев и останалите петима депутати.

Морално Петков е подобен, каквото е разбирането му за конституцията, сподели още Йорданов. Премиерът си разрешава да ръководи еднолично. Цялата завера сред Радостин Василев и другите незнайни депутати, е в действителност концепция, обвързвана с пари, подкупи и обещания за постове. Виждате по какъв начин се държи Радостин Василев - посредством напън да пращаме хора, да си пишеш молбата за овакантяване от Народно събрание. Кой си ти, да изпращаш мутри, с които да притискаш наши хора, на цената да си министър на спорта, да си с мръсни пари в джоба, тъй като по този начин ти е заречен Петков и Василев. Ако ние не бяхме създали ходовете през последните дни, страната е пред банкрут, сподели Балабанов.

Държавата е пред банкрут, а българската история е на ръба да бъде предадена. Предателството на българската история тежи без значение дали е написана на салфетка или е в документ с гриф строго секретно. Петков води няколко месеца политика да съобщи България, сподели още Балабанов. Каня Петков на детектор на лъжата, с цел да видят всички по какъв начин наподобява измяната на ползите на България, добави Балабанов.

Гроздан Караджов сподели, че това, че Министерство на регионалното развитие е надали не разковничето, е подправен мотив и теза, която се тиражира от премиера Петков от първия ден, когато разбра, че дните на държавното управление са преброени. Той насочи експанзията си към мен и изговори куп неистини, сподели Караджов. Тези неистини бяха доказани от конференцията доскоро, уточни още той.

Къде са парите господин Василев, дупки от по над 650 млн. лева Може да сме неприятни, само че избрахме да сме същински. Сега плашат, че поради Има Такъв Народ няма да има пенсии, добави Балабанов.

Бюджетът се движи по график, всички отчети са входирани в Народно събрание, сподели Любомир Каримански. Бюджетите ще бъдат подкрепени на първо гласоподаване. Важно е какви оферти ще бъдат направени сред двете гласувания. Трябва да е ясно какви ще са приходите и разноските, с цел да запазим бюджетния недостиг. Този бюджет не включва всички пера, ще създадем по този начин, че те да бъдат видени, уточни Каримански.

Петима се отделиха, единият от тях се държи като мутра, тъй като плаши една жена. Другият доста искаше да бъде министър, сподели Тошко Йорданов. Защо в този момент се отцепвате и къде бяхте преди, с цел да се възмутите. Това са хора алчни за власт. Радостин Василев е самовлюбен нарцис, Радулов е някогашна Държавна сигурност. Моята виновност е, че съм позволил тях без да се вслушам, разяснява Йорданов.

Да създадем закрито съвещание за РСМ, където да се изчетат всички грами и да се види дали има обещания, предложи Йорданов. От своя страна Гроздан Караджов сподели: Промяната, вие сте мафията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР