От Хебър (Пазарджик) официално съобщиха, че Владимир Манчев ще застане

...
От Хебър (Пазарджик) официално съобщиха, че Владимир Манчев ще застане
Коментари Харесай

Официално: Владимир Манчев е новият старши треньор Хебър

От Хебър (Пазарджик) публично оповестиха, че Владимир Манчев ще застане отпред на тима. Досегашният ментор Фулвио Пеа ще остане на работа в клуба като ще заеме поста на спортно-технически шеф. До момента Манчев изпълняваше функционалностите на първи помощник на италианския експерт.

Неофициалният дебют на Манчев отпред на Хебър ще е на следващия ден в контролата със Славия. Двубоят ще се играе на стадион " Александър Шаламанов " от 14:00 часа. Хебър се намира в сложен интервал, като персонално кметът на Пазарджик - Тодор Попов даде обещание смяната преди няколко дни.

Ето какво гласи известието на клуба:

Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически шеф на Хебър! Неговото място в ролята на старши-треньор ще заеме Владимир Манчев, който досега изпълняваше функционалности на първи помощник на италианския експерт.

Оттук насетне Фулвио Пеа ще реализира цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия внушителен отбор и дублиращата групировка, а смяната цели възстановяване на организационното положение на клуба. Фулвио Пеа към този момент е бил в ролята на състезателен и механически шеф по време на работата си в италианските Лукезе (2005 г.) и Ливорно (2018 г.). Подобни функционалности той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.).

В щаба на новия старши-треньор на Хебър, Владимир Манчев, като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев.
 Хебър ще семейства на стадиона си в Пазарджик най-късно след три месеца
Хебър ще семейства на стадиона си в Пазарджик най-късно след три месеца

Надеждите на всички в клуба и общината са, че най-малко последното домакинство от есенния дял ще е на " Георги Бенковски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР