От „Гугъл“ пуснаха нов уебсайт, който събира на едно място

...
От „Гугъл“ пуснаха нов уебсайт, който събира на едно място
Коментари Харесай

„Гугъл“ с нов уебсайт за COVID-19

От „ Google “ пуснаха нов уеб страница, който събира на едно място достоверна и тествана информация за COVID-19 в международен мащаб.

На адрес https://www.google.com/covid19/ е събрана информация от СЗО и Центъра за предварителна защита на заразни и паразитни заболявания на Съединените щати. Там са събрани разнообразни способи за предварителна защита, информация за разпространяването на вируса по целия свят, както и интерактивна карта, на която се виждат засегнатите от COVID-19 страни.

Снимка: Гугъл

Информацията е разграничена в разнообразни категории, измежду които „ здравна информация “, „ предварителна защита и сигурност “, „ данни “ и „ по какъв начин да помогнем “. Последната секция насочва потребителите към разнообразни начинания за набиране на средства в помощ на битката с COVID-19.

От „ Google “ са събрали също на едно място и потребни видеоклипове – от това по какъв начин да си мием ръцете вярно, до по какъв начин да работим по-ефективно в домашни условия.

Този уеб страница беше упоменат преди една седмица от американския президент Доналд Тръмп. По думите му „ Google “ е трябвало да направи портал, който да насочва хората към другите места за тестване за ковид, само че такава функционалност липсва.
Безплатен програмен продукт и по-бърз интернет – по какъв начин софтуерните колоси оказват помощ на хората под карантина Компаниите „ Зуум “, „ Майкрософт “ и „ Google “ пуснаха своите софтуери за работа от у дома без пари, като за дни търсенето им скочи в пъти
Вместо това от „ Google “ са добавили потребни линкове към местата и организациите, където могат да бъдат направени проби.

Масовото тестване за COVID-19 е голям проблем в международен мащаб, като доста хора от Съединените щати нямат никакъв достъп до този запас.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 341686 4256 14751 99041 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 341686 4256 14751
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР