От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с

...
От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с
Коментари Харесай

ГЕРБ: Манолова показва учудваща некомпетентност за обществените поръчки

От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с позиция по отношение на изказванията на претендента за кмет на София Мая Манолова за публичните поръчки, написа Novini.bg.

``
реклама

Публикуваме мнението им без редакторска интервенция:

В борбата на Мая Манолова за София жертва са жителите. Тя е умел политик и е учудваща некомпетентността, която демонстрира по обикновени въпроси. С изказванията си за публичните поръчки, госпожа Манолова демонстрира цялостна липса на подготвеност за европейските планове, тяхната отбрана и осъществяване.

Нейното държание е опасност за извоювани планове и реализирането на съответни ограничения за възстановяване непорочност на атмосферния въздух. До края на 2019 година София има опция да отбрани планове за екологичен превоз - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая.

Така нареченият ``независим`` претендент на Българска социалистическа партия Манолова повтаря държанието си от времената на подкрепяния от нея кабинет ``Орешарски``, когато европейските стратегии бяха затворени за България. Нека си спомним, че с нейния глас тогава се сътвори Министерство на капиталовото планиране, чиято цел бе да отклони финансови средства от София и да блокира развиването на града.

Никоя от размахваните от Манолова публични поръчки няма да завърши преди изборите, само че тя не знае това, явно тъй като не си е направила труда да се запознае с процедурите. В борбата на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са жителите, се споделя в позицията на общинските съветници от ГЕРБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР