От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с

...
От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с
Коментари Харесай

ГЕРБ: Манолова показва учудваща некомпетентност за обществените поръчки

От групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излязоха с позиция по отношение на изказванията на претендента за кмет на София Мая Манолова за публичните поръчки.

Публикуваме мнението им без редакторска интервенция:

В борбата на Мая Манолова за София жертва са жителите. Тя е умел политик и е учудваща некомпетентността, която демонстрира по обикновени въпроси. С изказванията си за публичните поръчки, госпожа Манолова демонстрира цялостна липса на подготвеност за европейските планове, тяхната отбрана и осъществяване.

Нейното държание е опасност за извоювани планове и реализирането на съответни ограничения за възстановяване непорочност на атмосферния въздух. До края на 2019 година София има опция да отбрани планове за екологичен превоз - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая.

Така нареченият ''независим'' претендент на Българска социалистическа партия Манолова повтаря държанието си от времената на подкрепяния от нея кабинет ''Орешарски'', когато европейските стратегии бяха затворени за България. Нека си спомним, че с нейния глас тогава се сътвори Министерство на капиталовото планиране, чиято цел бе да отклони финансови средства от София и да блокира развиването на града.

Никоя от размахваните от Манолова публични поръчки няма да завърши преди изборите, само че тя не знае това, явно тъй като не си е направила труда да се запознае с процедурите. В борбата на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са жителите, се споделя в позицията на общинските съветници от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР