От групата на БСП в Столичния общински съвет поискаха оставката

...
От групата на БСП в Столичния общински съвет поискаха оставката
Коментари Харесай

Паргов поиска от кмета оставката на Чобанов , заради детските градини

От групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет желаеха оставката на зам.-кмета по обучение Тодор Чобанов поради хилядите неприети на първо класиране деца в градини.

Според Паргов след първото класиране, 7911 деца още веднъж са останали отвън забавачките. Тази година 1000 малчугани по-малко ще посещават детски заведения , спрямо предходната. В най-голямата община - столицата на България, с бюджет над 1,7 милиарда лева, сподели Паргов.

" Докога Столична община ще се оправдава с процедури, рецесии, законови спънки и какво ли още не? Кога ще признаете, че господин Чобанов несполучливо ръководи поверения му сектор години наред? ", попита той.

Калоян Паргов напомни, че през предходната година, по време на предизборната си акция, Йорданка Фандъкова твърдеше, че ще излезе пред софиянци с нов екип , с нови хрумвания и сила.

Той посочи, че всичко това може да се назова единствено по един метод - самопризнание за неуспеха на Столична община в областта на предучилищното обучение.

" Ето за какво, ние, общинските съветници от групата на " Българска социалистическа партия за България ", призоваваме кметът на София да изиска и одобри оставката на доцент Чобанов ", приключи Калоян Паргов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР