От гражданско сдружение ''БОЕЦ'' за пореден път защитиха една от

...
От гражданско сдружение ''БОЕЦ'' за пореден път защитиха една от
Коментари Харесай

БОЕЦ: За истината няма давност! Няма закъсняла лустрация

От гражданско съдружие ''БОЕЦ'' за следващ път опазиха една от значимите си хрумвания, записана в техния Граждански манифест. От сдружението упорстват за всеобхватна и безкомпромисна лустрация на хората, свързани с комунистическите секрети служби и Българска комунистическа партия.

Противно на някои други жители, които считат, че времето за лустрация е отминало, в управляваното от Георги Георгиев гражданско съдружие надалеч не са на това мнение.

Ето какво пишат от ''БОЕЦ'' на Facebook страницата си:

''ВАЖНО! За Истината няма отминалост!

НЯМА закъсняла лустрация!

Това е освен нужен инструмент за изчистване на ченгетата от властта, това е честен акт на обществото ни към жертвите на мракобесния режим на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност. Десетилетия след ВСВ и други събития има страни, които в този момент одобряват документи и закони заклеймяващи Холокоста или арменския геноцид.

За Истината няма отминалост.

А ние приказваме за едно голямо закононарушение против българския народ останало безнаказано. И през днешния ден ченгетата владеят страната ни. Министри, депутати, прокурори, служители, джуджета, сараи... Това зло би трябвало да бъде отстранено от властта в името на справедливостта и паметта на тези, които в най-мрачните времена на комунизма отстояваха демокрацията и свободата. Някои са още живи. И в името на нашето бъдеще без ченгета, мутри и мафиоти.

Първата стъпка в Гражданския манифест на БОЕЦ, след оставките на Борисов и Гешев, е Закон за Лустрацията. Следва - нов избирателен кодекс, цивилен надзор върху изборите, електронно-дистанционно гласоподаване и така нататък Стъпка по стъпка.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР