От Google от няколко месеца провеждат тестове на Incognito Mode

...
От Google от няколко месеца провеждат тестове на Incognito Mode
Коментари Харесай

В YouTube вече можем да използваме режим Incognito от смартфоните с Android

От Гугъл от няколко месеца организират проби на Incognito Mode за браузване в YouTube в приложението за Аndroid и в този момент започнаха разпространяването ѝ до потребителите. Компанията удостовери публично, че е почнала да ъпдейтва профилите на всички и в къси сокове " тайно режим " ще е усъвършенстван за смарт телефона, без значение къде се намирате.

Все отново е добре да ревизирате дали няма разполагаем YouTube ъпдейт, което би ускорило целия развой. След като го извършите и имате последната версия на приложението за Android кликнете в горния десен ъгъл в менюто. Там към този момент ще видите новата алтернатива " Тurn On Incognito ", която заменя досегашния " Sign Out " (Изход) бутон в настройките на приложението за Android, съобщи digital.bg. Допълнително съобщение ще ви осведоми, че сте задействали поверителния режим.

YouTube ще ви покажат известие, с което коментират по какъв начин работи тази функционалност и кои други хора могат да виждат интензивността ви. При този режим ще можете да отваряте единствено някои секции в уеб страницата, измежду които " Home " и " Trending ".

Ако функционалността към момента не е налична би трябвало да актуализирате YouTube към последната версия. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР