От години създателите на съдържание в YouTube роптаят срещу произволните

...
От години създателите на съдържание в YouTube роптаят срещу произволните
Коментари Харесай

YouTube и промените в условията за ползване на платформата

От години основателите на наличие в YouTube роптаят против случайните промени в изискванията на прилагане, които платформата вкарва без предизвестие.

Тази седмица стана ясно, че от 10 декември ще влезе още една смяна в правилника на YouTube, която гласи, че модераторите на мрежата могат по лично убеждение да отстраняват канали, които не носят задоволителни доходи.

Точната дефиниция на новото предписание гласи, че " стопански неизгодните " канали ще бъдат изтривани и платформата " не е длъжна да поддържа качени видеа ".

Това значи, че YouTube може да маха канали и наличие от страниците си когато и да е, като даже не се прецизира какво се смята за " стопански неблагоприятен " канал.

Както може да се чака, новите правила провокираха вълна от неодобрение даже измежду най-популярните основатели на наличие, защото от 10 декември приходите и трудът им ще бъдат напълно в ръцете на ръководството на YouTube.

Някои даже желаеха от Гугъл уволнението на СЕО-то на YouTube Сюзън Войчицки и стартираха петица за премахването й от позицията, която все още е събрала над 50 000 подписа.

/lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР