От години певецът се славел сред колегите си със специалните

...
От години певецът се славел сред колегите си със специалните
Коментари Харесай

Всички Знаем, Че Може Да Пее, Но Графа Има Друга Невероятна Дарба! Ето Какво Не Знаем За Хитовия Изпълнител!

От години артистът се славел измежду сътрудниците си със специфичните си качества да познава бъдещето.

Графа постоянно изпадал в положения, в които можел да разбули секрети, които не са във опциите на всички простосмъртни. Той виждал всичко посредством своите сънища. Певецът открива дарбата си преди години, когато на сън го хапе змия. Сънят бил изключителни пъстър и реален, а змията не желала да пусне изпълнителя.

Два дни след ужасяващия сън се случили две несгоди в фамилията на Графа. Първо умрял дядо му, а по-късно и баба му получила инфаркт. Първоначално артистът не свързвал съня и сполетелите го несгоди, само че по-късно схванал, че те са свързани. След като прочел какво значи съня със змията, почнал да развива боязън от неприятни сънища.

Графа обаче предусеща освен неприятни неща. Сега той е жури в „ Гласът на България ” и чака неговият тим да победи в надпреварата. „ Отборът ми ще победи, сънувах го! ”, споделя той. „ Моите хора имат от всичко, което може да ги направи звезди. И тази година считам, че ще печеля аз, без да наскърбявам сътрудниците си ”, декларира най-успешният млад музикален продуцент.

Графа има специфична заложба

Очакваме края на шоуто „ Гласът на България ” с нетърпения, с цел да забележим ще завоюва ли тимът на Графа и ще потвърди ли още един път артистът своите гадателски качества. Но даже и да не реализира триумф с предсказанията си, Графа ще продължава да жъне триумфи като продуцент и реализатор на сцената.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР