От години не виждаме Дейвид Бекъм на футболния терен, но

...
От години не виждаме Дейвид Бекъм на футболния терен, но
Коментари Харесай

Най-лесно изкараните милиони на Бекъм

От години не виждаме Дейвид Бекъм на футболния терен, само че това надалеч не значи, че той е спрял да печели добре и лежи на остарели лаври. Според мнозина, точно в този момент някогашният футболист вкарва най-вече милиони в банковата си сметка , тъй като името му работи за него.

Бекъм е много деен е обществените мрежи, изключително в Instagram. Сред всички фотоси, които споделя с почитателите си, виждаме и много спонсорирани изявления. И те се оказват сериозен приход за звездата.

Той получава по 300 хиляди $ , с цел да показа в профила си фотография, с която прави реклама на съответен артикул или услуга.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на Ное 18, 2019 в 1:36 PST

А от Daily Mail пресмятат, че единствено за миналата година той е направил над девет милиона $ по този метод .

Бекъм със своите близо 70 милиона почитатели се подрежда на 17-то място в класацията за звезди, които печелят най-добре от обществените мрежи , само че пък е първи измежду британците.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и по какъв начин футболистът избави брачната половинка си от банкрут
Как Дейвид измъква Виктория от дъното

Съпруг за образец

На първо място в подреждането продължава да бъде Кайли Дженър, която желае по милион, с цел да се снима с бутилка минерална вода да вземем за пример. След нея незабавно се подрежда Ариана Гранде. На трето място е Кристиано Ронаалдо, следван от Ким Кардашиян, Селена Гомес и Дуейн Джонсън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР