От години журналистът от БГ Радио Симеон Колев е самотен

...
От години журналистът от БГ Радио Симеон Колев е самотен
Коментари Харесай

Бившият на Векилска проплака: Мариана изостави децата,...

От години журналистът от " БГ Радио " Симеон Колев е уединен татко и претърпява най-големите турболенции в живота си. Преди година и половина дългогодишната му спътница в живота - някогашната тв водеща Мариана Векилска, го изоставила и му тропосала 14-годишния им наследник Момчеил, който сега на раздялата им бил едвам на 10, написа " Уикенд ".

През февруари звездата на " Тази събота " и " Тази неделя " по bTV разгласи изненадващо, че напуща малкия екран и отпътува за Брюксел, с цел да прави интернационална кариера. Векилска минала през образованието за специалист към преговорен екип по въздухоплаването в столицата на Белгия. Раздялата й с някогашния й брачен партньор обаче се случила, преди да одобри новото занятие. Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни фамилии у нас към този момент не е дружно, бе изненада за мнозина, само че не и за най-близките им хора.

Двамата публицисти изкараха съвсем 15 години преди да разкрият, че с брака им е свършено. Вината за решението им не пое нито един от тях, а това още повече ускори слуховете, че раздялата им е била много трагична. Неотдавна Симеон изля душата си пред женското списание и искрено призна какъв брой му е мъчно да бъде уединен родител. " Мариана ми сподели: " Симо, благодаря, но довиждане! Трудно се живее с подобен човек. Няма да не помни нито едно найно изречение на потегляне: " Ти си съвършеният мъж и това е най-големият ти проблем ", спомня си нараненият Колев.

След като Мариана напуснала дома му, той станал уединен татко, само че чудесно се справял с тази роля. Водещият обаче дефинира края на връзките им като сложен и позорен. Решението на Векилска да го изостави самичък с невръстния им наследник озадачило мнозина, защото самата тя дълги години, преди да го срещне, бе самотна майка. От първия си брак с футболиста Георги Донков Мариана има щерка Габриела. Бившата водеща нееднократно го е упреквала обществено, че ги е изоставил, в продължение на 14 години не е виждал щерка им, а тя е била и татко и майка за детето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР