От години една от най-пазените тайни от поп певеца Руши

...
От години една от най-пазените тайни от поп певеца Руши
Коментари Харесай

Руши Видинлиев горд баща на две пораснали деца

От години една от най-пазените секрети от поп артиста Руши Видинлиев е неговото семейство и по-специално двете му деца от манекенката Таня Илиева. Изпълнителят на " Всичко се връща “ заобикаля да приказва за тях, а наследниците му в никакъв случай не са показвани в обществените мрежи, обратно на практиките на доста други известни персони.

Ян и Лора към този момент са много пораснали. В момента баткото е на 8 години, а сестричката му е с две години по-малка. Семейният кадър обаче е без наличието на мама Таня, и е от Кейптаун, където синът на бизнесдамата Лора Виденлиева живее. Интересно е и това, че двете деца безусловно са одрали кожата на моделката Таня Илиева.

От години се приказва, че Руши и Таня са разграничени, само че досега нито един от двамата не е приказвал за връзките им.  

Емоционална неустойчивост, депресивни положения и хранителни разстройства са част от проблемите на звездната двойка, настояват осведомени. В изявление за женско списание един от най-търсените модели в Европа индиректно призна, че се е разделила с обичания си, тъй като не обели нито дума за бащата на двете си деца.

Бившата шампионка по конен спорт, дефилирала за световноизвестни дизайнери като Донатела Версаче и Том Форд, слага преди всичко наследниците си.

След това - работата си.

" Вярвам в личните си сили и че нося цялостна отговорност за живота си “, безапелационна е манекенката. Тя категорично е настояла да не разисква Руши в изявлението си и по този метод на процедура признава, че е разграничена с него.

Преди години моделът избра да се скрие от светлините на прожекторите и да е известна само като половинката на милионерския правоприемник Руши. Тя влезе още веднъж във фокуса на медийното внимание през 2016 година, когато роди сина им Ян, по-късно и през 2018 година, когато в Кейптаун се появи на бял свят дъщеричката им Лора, напомня " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР