От години Джордж Клуни е рекламно лице на марката кафе

...
От години Джордж Клуни е рекламно лице на марката кафе
Коментари Харесай

Джордж Клуни, Nespresso, Nestle и разкритията за марката, които шокираха актьора

От години Джордж Клуни е рекламно лице на марката кафе Nespresso, благосъстоятелност на Nestle. Наскоро следствие на английската телевизия Channel 4 сподели по какъв начин деца работят в шест плантации в Гватемала, която е най-големият производител на кафе в Централна Америка. Според материала на малкия екран тези плантации доставят с кафе и Nespresso.

Актьорът не скри изненадата и огорчението си, като в изказване сподели, че явно компанията и управлението? имат какво да създадат по въпроса, и тази работа би трябвало бъде свършена.

Джордж Клуни разясни, че като дете е работил през летните ваканции в фамилното стопанство за произвеждане на тютюн в Кентъки. Затова е и " изцяло наясно със комплицираните въпроси във връзка с селското стопанство и детския труд ".

Що се отнася до реакцията на Nespresso, компанията разгласи, че са спрели да изкупуват кафе от всички плантации в региона на Гватемала. Няма и да възобновяват покупките, до момента в който не проведат нужното следствие и не се уверят, че не се употребява детски труд, написа CNN. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР