От години Черната Златка има болки и проблеми със стомаха

...
От години Черната Златка има болки и проблеми със стомаха
Коментари Харесай

Черната Златка с колит от диетите! Моделката на косъм от преплитане на червата заради спартанско гладуване

От години Черната Златка има болки и проблеми със стомаха поради колит, породен от фрапантните ограничавания в храненето, научи HotArena .

През 2010 година хубавицата била на косъм от преплитане на червата в резултат на дехидратация и спартански диети . Тогава „ Мис Плеймейт ” 2009 призна, че е хапвала по две мандарини дневно и рядко си е разрешавала да „ съгреши ” с някой банан в допълнение. Отделно Димитрова ограничавала потреблението на вода и течности, с цел да отслабне по-бързо, както даже пиела хапчета за отводняване. Оттогава изкусителката имала болки в корема, което не е загадка за околните й. Дискомфортът избухвал даже при потреблението на салата, писа „ Таблоид “.

Единствено до момента в който бе бременна със сина си Миро силиконовата хитруша нямала проблеми със стомаха, тъй като се хранела с всичко и по доста. Затова и Черната Златка качи близо 30 кила преди раждането.

Златка Димитрова пристигна в Пловдив с обострен колит в резултат на диетична неточност. Тя беше правила някакви диети, много изтощителни, и дойде при нас с недоволства, типични за продължителен колит ”, съобщи преди време доктор Енчев. „ Състоянието ми се усъвършенства, само че след известно време всичко се повтаря. Дори когато не хапвам, отново получавам болки, отичане, тежест и тежестта ми при рецесии непрестанно играе, даже когато не похапвам ”, обяснявала пред най-близките си бургазлийката. 

По време на присъединяване си в „ Черешката на тортата ” през първата седмица на февруари младата майка призна пред феновете, че не кусва зелена салата, тъй като коремът я скъсвал от болки . Ударното събаряне на насъбраните по време на бременността килограми в допълнение нагнетило проблемите с колита, издадоха от обкръжението на брюнетката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР