От години Bugatti е символ на разточителството. Лукс, космическа цена,

...
От години Bugatti е символ на разточителството. Лукс, космическа цена,
Коментари Харесай

Как се вдигат 423 км/ч с уличен автомобил

От години Bugatti е знак на разточителството. Лукс, галактическа цена, инженерни достижения и безусловно потресаващи мощ и оптималната скорост - нормално това са главните характерности на всеки от моделите на компанията. А Chiron Sport не е изключение от правилото. Неслучайно определението суперавтомобил не е задоволително за него, по тази причина автомобилните специалисти го назовават хиперавтомобил. И има за какво.
 Снимка 440887

Chiron Sport е техническо копие на общоприетия Chiron, само че инженерите на Bugatti са го олекотили доста и са поработили върху окачването му, с цел да е по-уверен в завой. Иначе, моторът продължава да е все същият - 8.0-литров W16 с четири турбокомпресора и мощ 1500 к.с. и 1600 Нм оптимален въртящ миг. А, да, цената също е " малко " увеличена. С някакви си 400 хиляди $ и към този момент доближава 3.5 млн. $.

Но да подчертаваме върху оптималната скорост. От Bugatti оповестяват, че колата има теоретичната оптималната скорост от 420 км/ч, само че до този миг никой не я беше достигал в автомобила. И тук идва английската продукция Top Gear, която е изпратила собствен представител на тестовата писта на Bugatti наоколо до Волфсбург, Германия, където същият късметлия съумява да развие не просто 420 км/ч, а цели 3 км/ч от горната страна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР