От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела

...
От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела
Коментари Харесай

Какво мисли Анджелина Джоли за действията на Брад Пит

От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят правосъдни каузи и все не могат да се схванат. Поредното е това за винарната им Chateau Miraval.
 Анджелина Джоли, Брад Пит, Miraval и новите обвинявания, които насочи актрисата към някогашния си
Брад Пит и Анджелина Джоли - новите Джони Деп и Амбър Хърд

Тежките обвинявания на актрисата

През февруари Пит съди Джоли за това, което той назова " противозаконна продажба на нейния дял в Chаteau Miraval ". В насрещно дело, Nouvel LLC - някогашната компания на Джоли, упреква Пит във " водене на отмъстителна война " против нея и " похищение " на контрола върху доходоносния бизнес с винарната, която в миналото са споделяли.

Продължаващият спор стана причина всички медии да приказват за тях, откакто през октомври Джоли съобщи в правните документи, че някогашният й брачен партньор е " удушил " едно от децата им и " блъснал друго в лицето " по време на полет от Франция до Калифорния през септември 2016 година

Малко по-късно излезе информация за прочувствен мейл, който актрисата е изпратила на Брад Пит. Имейл, който касае точно Chаteau Miraval. В него тя показва, че не желае да има общо с този бизнес, който ѝ носи толкоз горчиви мемоари. Затова и желае да го продаде.
 Снимка 598104

И в този момент, 47-годишната актриса, чиято някогашна компания води контраиск против Пит, опровергавайки неговата версия за събитията - упорства, че не се нуждае от утвърждението на звездата от " Убийствен трен ", с цел да направи продажбата.

Според правосъдни документи, проучени от RadarOnline, правният екип на Джоли също по този начин показва, че изказванията на Пит са " несериозни, злонамерени и част от спорен модел ".
 Анджелина Джоли, Брад Пит и писмото, което актрисата му е изпратила, касаещо Chateau Miraval
Емоционалното писмо на Анджелина Джоли до Брад Пит

Стари рани

" Твърденията на Пит, че той и госпожа Джоли са имали скришен, неписан, неизказан контракт за право на единодушие за продажбата на техните ползи в парцела, са в директно несъгласие с писмения протокол и, наред с други правни несъответствия, нарушават Закона за измамите и публичния ред ", гласят правосъдните документи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР