От години, без да участвам активно в работата на СДС,

...
От години, без да участвам активно в работата на СДС,
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Действието на СДС и ГЕРБ е движение в добра посока

От години, без да вземам участие интензивно в работата на Съюз на демократичните сили, съм призовавал за намиране на формула за обединяването на дясното политическо пространство. То е належащо за стабилността на България. Това съобщи Александър Йорданов в утринния блок на Българска национална телевизия. Той беше определен за един от двамата претенденти на Съюз на демократичните сили, които се включват в листата на ГЕРБ за евроизборите.

Според Йорданов допреди 10 години съперниците на Европейски Съюз са били извън, в този момент в самия съюз има партии, които желаят разделяне и раздробяване. Всички врагове, по думите му, разчитат на разделянето на националните политически партии.

По думите му действието на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ е придвижване в добра посока, а тези, които ще гласоподават за Съюз на демократичните сили, техният глас ще бъде показан в Екологичен потенциал.
 Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили на шесто място в взаимната евролиста с ГЕРБ Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили на шесто място в взаимната евролиста с ГЕРБ
Лидерите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили подписаха съглашение за взаимно присъединяване в евроизборите. Сините ще получат шестото място в листата, на което избраха знакова...

Александър Йорданов разяснява, че нито Съюз на демократичните сили се е слял в ГЕРБ, нито това е коалиция. Това се прави с едно схващане, че идващото европейско ръководство би трябвало да бъде с дясно-центристка посока, добави той.

Ако се случи да стана народен представител в Народното събрание на Европа, аз ще бъда в фамилията на ЕНП и ще показвам политиката на Съюз на демократичните сили, сподели Йорданов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР