От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган“ да

...
От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган“ да
Коментари Харесай

Доган: От гледна точка на Съдбата, няма нужда да се връщам в политиката

От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политиката. Това се показва в послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган към структурите на придвижването.
Организацията на Движение за права и свободи в Кърджали и Мустафа Карадайъ за депутатската листа, което стана мотив за обръщението на Доган към съпартийците.
 Политолог: Движение за права и свободи биха влезнали във властта при неспособност да се сформира друго държавно управление Политолог: Движение за права и свободи биха влезнали във властта при неспособност да се сформира друго държавно управление
„ Кърджали е по-особен регион може би с това, че се намира по-близо до Турция, по-планински регион и селцата там са по-малки и отдел...
" Честно казано, номинацията на „ А. Доган “ ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря ", написа Доган.
" Движение за права и свободи се трансформира в. И към този момент три десетилетия съвсем всички новопръкнали се партии и обединения наложително се нареждат и търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на придвижването ", акцентира почетният ръководител.
" Ако желаете да ме зарадвате покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори ", приключва обръщението си Доган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР