От гледна точка на лекарите, "биреният корем" е коремен тип

...
От гледна точка на лекарите, "биреният корем" е коремен тип
Коментари Харесай

Може да се оттървете от биреното коремче, ето какво трябва да направите

От позиция на лекарите, "биреният стомах " е коремен вид затлъстяване, когато мастната тъкан се натрупва в региона на талията, сподели в изявление Андрей Демин, професор, претендент на медицински науки, президент на Руската асоциация за публично здраве.
Има такова ежедневно разбиране - "бирено коремче ". Научно казано, това се назовава абдоминален вид затлъстяване. При него отлагането на мазнини се случва най-вече в региона на талията. Това е доста неподходящо събитие, обвързвано е с огромни опасности за здравето и живота”, предизвести той.
Обикновено абдоминалният вид затлъстяване се развива при мъжете заради специфичната просвета на пиянство на бира, продължи лекарят.
Появата на този тип затлъстяване при мъже, пристрастени към алкохола, се дължи на обстоятелството, че имаме просвета, в която хората пият и ядат, седнали пред тв приемника. В същото време калориите не се употребяват и хората образуват неверен стандарт на държание, изясни Андрей Демин.
Ключът към премахването на "бирения стомах " е частичният или цялостен отвод от бира, споделя лекарят. По думите му, когато човек спре да пие тази напитка, той намира сили да стартира да се движи и да „ изгори” насъбраните килограми.
Докато човек пие бира, той последователно отпуска. В това положение той не желае да се движи. Това е доста неприятно положение. Ако изключите бирата от диетата си, тогава няма да има риск от развиване на алкохолна взаимозависимост, няма да има толкоз висок вкус и ще имате сили да бъдете по-активни. Ключът към решаването на казуса с "бирения стомах " е отхвърлянето на този тип алкохол, съобщи Андрей Демин.
Според лекаря е по-добре да спрете да пиете всевъзможен тип алкохол, това ще помогне за удължение на живота и възстановяване на качеството му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР