От гледна точка на конституцията не би трябвало изобщо да

...
От гледна точка на конституцията не би трябвало изобщо да
Коментари Харесай

Митов: В президентството са си наумили, че те управляват и ще управляват и занапред

От позиция на конституцията не би трябвало въобще да мислят за това кой ще продължава политиката на служебното държавно управление. Както в Българска социалистическа партия, по този начин и ГЕРБ имат решение да не вземат участие в ръководство едни с други. Имаме решение на нашия Конгрес, че с Българска социалистическа партия не може да участваме в ръководство, посочи той..

 

В отговор на репликата на Венеция Ангова от Политическа партия, че от ГЕРБ се пробват да ги опетнят, зам.-председателят на ГЕРБ сподели: „ Ние също не бихме желали да се асоциираме с партия, която докара Jamecorp ( “Джеймкорп ”) с всички съветски капитали, с хората, които бяха подготвени да закрият въглищните централи – Мариците. Те откриха метод, с цел да си прокарат лобисткия план за батериите, откриха метод в Плана за възобновяване и резистентност за 40% понижение на въглеродните излъчвания. Това на процедура значи затваряне на Мариците ”.

 

Възможно е предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност, само че би трябвало да има постоянен кабинет с престиж, изясни Митов шанса за диалози с Еврокомисията за промени на контрактувани към този момент условия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР